Dacă ai avea într-adevăr încredere în Allah, inima ta ar fi liniștită și ai găsi mulțumire și fericire pentru că Allah deține controlul!


Dacă ai avea într-adevăr încredere în Allah, ai vedea ce impact puternic are aceasta asupra lumii; această încredere este foarte importantă, nu doar din punct de vedere mintal! Allah spune într-un hadith qudsi: „Eu sunt pentru servitorul Meu așa cum crede el despre mine”. Cu alte cuvinte, Allah va îndeplini așteptările tale despre El. De ce să trăiești fără să folosești această putere extraordinară?


Dacă ai avea într-adevăr încredere în Allah, ai realiza că El te ghidează înspre ce este mai bine pentru tine! Atunci când îți conectezi inima la Allah, sufletul tău se trezește la ceea ce ar trebui să faci cu viața ta. Vei învăța să asculți vocea din inima ta care îți spune scopul pentru care ai fost creat. Atunci când ai încredere în Allah, ști că El te-a pus într-un sistem de navigare ce te va conduce înspre cea mai bună cale, așa cum  ghidează  o pasăre din cuib și îi hrănește puii, la fel cum ghidează un fluture să se rupă din coconul lui de pe o creangă în Brazilia și să călătorească până în Nova Scoția în Canada, ca mai apoi să se întoarcă pe aceeași creangă fără nicio hartă sau GPS. 


Dacă ai avea într-adevăr încredere în Allah, ai ști că în spatele situației ta actuale se află un motiv nobil și că este cea mai bună opțiune dintre toate celelalte opțiuni opuse. 


Dacă ai avea într-adevăr încredere în Allah, ai ști că planurile lui Allah sunt mai bune pentru tine decât planurile tale. Aceasta nu înseamnă că nu trebuie să studiezi, să planifici și să execuți. De fapt, acestea se desfășoară în armonie perfectă și nu pot fi realizate decât atunci când ai încredere în Allah la un nivel adânc și înveți să-ți asculți vocea inimii tale. Doar atunci îți vei trăi planul perfect. 


Dacă ai avea într-adevăr încredere în Allah, ai ști că judecata Lui este cea mai bună. Ai avea încredere în înțelepciunea Lui și în ghidarea Lui și ai realiza că ceea ce comandă El este în interesul tău.

Ai încredere în Allah și trăiește în pace!
Categorii:

Trimiteți un comentariu

Author Name

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.